Condor Broker de Asigurare S.R.L

Suntem o societate cu sediul in Pitesti, care presteaza servicii de brokeraj in asigurari. Societatea este infiintata in anul 2004, iar personalul societatii are o experienta de peste 11 ani in domeniu asigurarilor. Avem incheiata o polita de asigurare de raspundere profesionala cu limita de raspundere de 1.712.000 la o companie de top.

In zilele noastre, riscul este pe prima pagina a tuturor ziarelor. In calitatea sa de unul dintre cei mai mari brokeri judeteni, in consultanta strategica de risc si brokeraj in asigurari, Condor Broker si dedica activitatea gasirii oportunitatilor in riscuri. Angajamentul nostru fata de clienti este de a transforma riscul din incertitudine n avantaj competitiv, de a construi o diagnosticare riguroasa, o abordare a costului total al riscului care ajuta companiile sa integreze riscul ca si element fundamental in strategia acestora.

O atentie deosebita se acorda controlului si gestionarii riscurilor, etapa in care activitatea nostra include elaborarea atat a unor recomandari, vizand perfectionarea mijloacelor de protectie impotriva riscurilor, cat si a unui program de gestionare si control al acestora, optim din punct de vedere al acoperirii si costurilor finale. Oferim asistenta juridica pe baza colaborarii cu "Cabinet de Avocat Pufu Cristina Georgeta".


Intr-o lume a riscurilor te asiguri! Intr-o lume a stresului si a lipsei de timp ai nevoie de un profesionist care sa te consilieze privind plasarea riscurilor. Ai nevoie de Brokerul de asigurari.


Cariere

Fiecare membru al echipei noastre, este un exemplu de profesionalism si dedicatie. Multi dintre noi au mai mult de sase ani experienta in domeniu si adaugam constant acestei experiente sesiuni de training si pregatire de specialitate.
Daca vrei sa ni te alaturi, ocazie cu care suntem siguri ca iti vei imbogati experienta profesionala, trimite CV-ul tau la adresa de e-mail: office@condorbroker.ro


Societatea este infiintata in anul 2004, iar personalul societatii are o experienta de peste 11 ani in domeniu asigurarilor. Avem incheiata o polita de asigurare de raspundere profesionala cu limita de raspundere de 1.712.000 la o companie de top.

Romanii si protectia locuintei
   Un sondaj recent, desfasurat in cadrul campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" indica faptul ca atunci cand vine vorba despre masurile de protectie a locuintei lor, romanii oscileaza intre un comportament preventiv si neglijenta fata de anumite elemente importante.

    De exemplu, un roman din cinci anunta pe Facebook sau pe alte retele de socializare faptul ca pleaca in vacanta - comportament ce poate avea consecinte grave din punctul de vedere al securitatii propriei locuinte, mai ales tinand cont si de faptul ca doar unul din 10 respondenti a declarat ca are instalat un sistem de alarma. De asemenea, desi cutremurul este unul dintre riscurile de care romanii se tem cel mai tare, doar unul din patru respondenti detine o trusa de urgenta in caz de cutremur. Situatia este similara in ceea ce priveste protectia impotriva unui alt risc cu probabilitate mare - incendiul: doar unul dintre trei romani si-a luat masuri preventive impotriva acestui risc.

    Pe de alta parte, atunci cand pleaca de acasa pentru o perioada mai lunga de timp, majoritatea romanilor nu uita sa scoata din priza aparatele electrice si sa isi verifice instalatiile de gaze. Si iata ca nu uita nici de masurile de protectie financiara pe care le au la dispozitie: dintre respondentii care au participat la sondaj, 70% detin o asigurare obligatorie a locuintei, iar aproape 60% au o asigurare facultativa a locuintei.

    Astfel, cand vine vorba de protectia locuintei, romanii inca oscileaza intre comportamente preventive si neglijenta fata de anumite aspecte, fie ca este vorba de subestimarea pericolului reprezentat de retelele de socializare, fie de lipsa investitiilor in sisteme specializate de protectie.

    In acest context, fiecare campanie de informare cu privire la riscurile care ameninta locuintele romanilor si metodele preventive pe care acestia le au la dispozitie reprezinta, de fiecare data, un pas inainte pentru a inclina, treptat, balanta catre un comportament din ce in ce mai responsabil.

Condor Broker de Asigurare SRL

Telefon: 0371150074
CUI: 16564260, J03/1155/2004
Pitesti - bld. IC Bratianu, bl.33, sc.A, ap.8, jud. Arges
Tel./fax:0371150074
Mobil: 0729 993769, 0729 993768
E-mail: office@condorbroker.ro
www.condorbroker.ro

Capital social: 150.000 RON
Ultimele stiri - vezi toate:
Se incarca ... asteptati